website
NEMOKAMAS PRISTATYMAS NUO 50 EURŲ

Serumas, emulsija, esencija: koks skirtumas?

Serumas, emulsija, esencija: koks skirtumas?

Dėl korėjietiškos kosmetikos populiarumo mūsų grožio arsenale atsirado į serumą panašios priemonės. Perskaitykite mūsų straipsnį, kad suprastumėte, kuo jie skiriasi (jei yra skirtumas) ir kaip juos naudoti.

Kas yra serumas?

Serumas yra koncentratas, kuriame yra įsotinamoji veikliųjų medžiagų dozė (daugiau informacijos rasite čia). Toks produktas turi siaurą paskirtį – drėkina / atkuria / suteikia antioksidacinę apsaugą / suteikia liftingo efektą.

Serumai tepami nedideliais kiekiais (tik keli lašai vienoje porcijoje) po toniko ir „uždaromi“ pagrindine priežiūros priemone: dieniniu ar naktiniu kremu arba sanskrito k.

  • Elizavecca Hell-Pore Control hialurono rūgšties veido serumas sudėtyje yra 97% hialurono rūgšties! Serumas išlygina raukšles, daro odą elastingesnę, giliai drėkina. Uždaro drėgmę ląstelėse, išlygina veido odos atspalvį, apšviečia problemines vietas.
  • Drėkinamasis skystis, neriebus drėkinamasis pienas PURITO Centella Green Level Buffet serumas yra daugiafunkcinis produktas, tinkantis bet kokio tipo odos priežiūrai. Serumas akimirksniu kompensuoja drėgmės trūkumą odos ląstelėse, saugo odą nuo išsausėjimo, kovoja su išsausėjimu ir odos lupimusi. Jis pasižymi stipriomis raminančiomis ir infekcijomis kovojančiomis savybėmis, serumas veiksmingai kovoja su spuogais ir uždegimais. 

Kas yra emulsija?

Šis produktas yra lengvesnis už kremą, bet tankesnis už serumą ir mažiau koncentruotas. Struktūra primena vandens pagrindo losjoną arba skystį su (arba be) minimalaus aliejaus. Emulsijos paskirtis – aktyvus drėkinimas be mitybos funkcijos. Jei jūsų oda yra išsausėjusi arba blogai apdorota dėl sunkios tekstūros, tai jūsų produktas.

Emulsiją užtepkite po serumo kaip papildomą drėkinamąjį faktorių, bet su kremu ar sanskritu ant viršaus. Korėjiečiai dosniai taiko šios kategorijos produktus pirštais paskirstydami juos per veidą.

  • Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence emulsija - unikali emulsija veido odos elastingumui. 9 peptidų, 4 skirtingų tipų hialurono rūgščių, hidrolizuoto kolageno ir elastino, betaino, arginino, adenozino, augalinių ekstraktų ir aliejų komplekso, polisacharidų, aviečių ketonų dėka ši priemonė intensyviai drėkina odą.

Kas yra esmė?

Nė viena save gerbianti korėjiečių mergina neapsieina be šio produkto. Esencijos tekstūra labai lengvas želė ar želė, tepama ant veido rankomis – be jokių vatos diskelių.

Essence – tai grunto pagrindas, pagrindų, paruošiančių odą priežiūros priemonių priežiūrai, pagrindas. Jis tepamas iš karto po plovimo ir tonizavimo.

  • COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence yra aktyvi veido esencija, susidedanti iš 96% sraigių mucino, kuri odą veikia keliais būdais: maitina ir minkština odą, pagreitina odos ląstelių atsinaujinimą, gydo uždegiminius procesus, ramina sudirgusią odą, padeda balinti pigmentines dėmes, normalizuoja odą. pH, išlygina odos palengvėjimą, sumažina raukšles. 
  • Rimta ir koncentruota odos priežiūra - HaruHaru Wonder juodųjų ryžių hialurono esencija drėkinamoji esencija veido odai su hialurono rūgštimi ir juodaisiais ryžiais. Jau po pirmo naudojimo pajusite, kad oda tampa drėgna, sausa ir stangri. Priemonė turi akumuliacinį poveikį, todėl ilgai naudojant, oda taps stangresnė, švytinesnė ir sveikesnė.

Naudojimo seka

Pagal kelių etapų priežiūros taisykles, reikėtų pradėti nuo lengviausio gaminio ir baigti tankiausiu. Jei norite įtraukti serumą, esenciją ir emulsiją į savo grožio rutiną, atlikite šiuos veiksmus:

1. Nuvalykite veidą nuo kosmetikos ir nešvarumų;
2. Užbaikite valymą apdorodami odą toniku ar losjonu;
3. Užtepkite esenciją ir leiskite įsigerti;
4. Ant veido užtepkite kelis lašus koncentruoto priežiūros serumo;
5. Tada naudokite emulsiją.

Galutinis akordas – tai drėkinamasis, maitinamasis arba matinis kremas, priklausomai nuo odos tipo.

Add A Coupon

Ko Jūs ieškote?