Delivery: All EU countries
PERKANT UŽ DIDESNĘ NEI 50 EUR SUMA, PRISTATYMAS NEMOKAMA

Keramidai – kas tai yra ir kam reikalinga mūsų oda?

Keramidai – kas tai yra ir kam reikalinga mūsų oda?

Keramidai – kas tai yra ir kam reikalinga mūsų oda? 


Tikriausiai ne kartą esate girdėję apie šį ingredientą reklamose, naudojote keramikos ar plaukų priežiūros priemones. Tačiau ne visi žino, kas yra šis ingredientas ir kodėl jis sulaukė tokio populiarumo. Dabar išsiaiškinsime.


Keramidai, arba kaip jie kitaip vadinami – keramidai 


Tai yra viena iš riebalų (lipidų), sudarančių epidermio hidrolipidinį sluoksnį, rūšių. Natūralūs riebalai saugo odą nuo išsausėjimo ir priešlaikinio senėjimo. Viena pagrindinių keramidų užduočių – statyti, jie užpildo tarpus tarp ląstelių. Kai odai trūksta riebalų, sutrinka natūralus odos apsauginis barjeras, o tai gali sukelti nemalonių pasekmių: odos išsausėjimą, išsausėjimą ir dirginimą. Keramidai yra gana paplitę kosmetikoje. Jie patenka į epidermio hidrolipidinį sluoksnį, užpildo tarpus ir atkuria natūralų odos apsauginį barjerą. 


Kokiai veido odai tinka keramidai?


Keramidai – tai natūralios kūno „plytos“, atkuriančios natūralią epidermio struktūrą, todėl keramidai tinka bet kokio tipo odai, net ir ypač jautriai odai. Priemones su keramidais galima tepti ant odos aplink akis, jei produkte nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų ar kitų ingredientų, galinčių dirginti jautrią odą aplink akis. 


Keramidai odai: kada juos naudoti?


Odos keramidai bus naudingi bet kurioje situacijoje, tačiau kai kuriais atvejais jie ypač rekomenduojami: Jautriai odai. Jam būdinga silpna gynyba

  • Sausai ir brandžiai odai. Šio tipo odai būdingas lipidų trūkumas joje
  • Probleminė oda. Jei naudojate alkoholinius ir agresyvius produktus, kurie sausina odą ir pažeidžia jos apsauginį barjerą
  • Po procedūrų grožio salonuose. Keramidai skatina greitą odos atsinaujinimą

Geriausios odos priežiūros priemonės su keramidais


Cosrx Balancium Comfort keramidinis kremas

Keramidai ir pantenolis yra atsakingi už hidrolipidinio sluoksnio išsaugojimą, skatina epidermio regeneraciją ir apsaugines funkcijas. Gotu Kola lapų ekstraktas pasižymi ypatingu gebėjimu stiprinti kraujagysles, mažina uždegiminius procesus, gydo odą, mažina odos jautrumą. Saulėgrąžų aliejus daro odą lygią ir švelnią. Nepaisant tirštos kremo tekstūros, jie gerai įsigeria ir tinka jautriai, sausai ir išsausėjusiai odai ją pamaitinti ir atjauninti.

 

Nemokamas prekių pristatymas virš 40 € galimas YOKO.LV.

Add A Coupon

Ko Jūs ieškote?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib