Delivery: All EU countries
PERKANT UŽ DIDESNĘ NEI 50 EUR SUMA, PRISTATYMAS NEMOKAMA

Geriausia deguonies kaukė Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask

Geriausia deguonies kaukė Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask

Kaukė su deguonimi Elizavecca Milky Piggy gazuoto molio kaukė sukėlė platų rezonansą tarp Korėjos kosmetikos vartotojų. Internete pasirodė juokingos asmenukės su putojančiais veidais. Grožio tinklaraštininkai aptaria originalią veido kaukės išvaizdą ir žavisi jos poveikiu. Mus taip pat domina šis populiarus produktas, todėl nusprendėme patys ištirti šiuos stebuklingus burbulus ...

Šiame straipsnyje mes jums pasakysime, kokia iš tikrųjų yra veido kaukė Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask ir, žinoma, pažvelkime į kaukės sudėtį, formą ir kosmetines savybes.

Pradžioje šiek tiek pakalbėkime apie patį Elizavecca prekės ženklą, jo istoriją ir filosofiją. Jei jau esate susipažinę su šiuo prekės ženklu, galite drąsiai neskaityti kelių kitų išimčių, o nedelsdami kreiptis į kaukę.


Prekės ženklas Elizavecca

priklauso didelei Pietų Korėjos bendrovei MIZ Trade Inc. Nuo 1986 metų įmonės specialistai kuria aukštos kokybės kosmetikos gaminius, tarp kurių – ir pirmasis Korėjoje sukurtas BB kremas. Elizavecca kosmetika sujungia naujausius įmonės pasiekimus ir kruopščiai atrinktus natūralius ingredientus.

Elizavecca kosmetika iš kitų gaminių išsiskiria originaliu pakuotės dizainu su pieštais vaizdais: kiaulytės, asiliukai ir kiti gamtos padarai. Elizavecca logotipe yra žavus zuikis su akiniais nuo saulės su dviem žaliais lapeliais ant ausies. Tokiu būdu gamintojas nori atkreipti mūsų dėmesį į tai, kad Elizavecca kosmetikos gamyboje naudojami natūralūs, ekologiški ingredientai.

Elizavecca gamintojai įsitikinę, kad kiekviena moteris turėtų išbandyti korėjietiškos kosmetikos privalumus, todėl Elizavecca produktų kainos yra labai demokratiškos. Už palyginti nedidelį mokestį galite gauti tikrai efektyvių ir kokybiškų odos priežiūros priemonių.

Maska Elizavecca Milky Piggy karbonizuoto molio kaukė: Apžvalga

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask


Pakuotė ir tekstūra
Pereikime prie paties produkto. Apsauginis vamzdelis supakuotas į maišelį, po dangteliu - apsauginė plėvelė ir mentelė kaukei uždėti. Kaukės konsistencija gana tiršta, gelinė, paspaudus pirštais, kaukė atgauna ankstesnę formą, nesubyra. Štai kodėl bus sunku išsiversti be specialios mentelės.

Kaukė lengvai pasiskirsto ant odos, ir beveik iš karto pradeda formuotis burbuliukai, padidėja jos tūris. Maksimalią „apimtį“ ant odos kaukė pasiekia po 5 minučių, o ją ant odos rekomenduojama laikyti būtent tiek laiko. 

Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask

 

Kaukės sudėtis ir savybės

Pagrindinės kaukės veikliosios medžiagos:

  • Kokogle - natūralus absorbentas, kuris valo poras nuo kasdienių nešvarumų ir odos riebalų
  • Žaliosios arbatos ekstraktas - antioksidantas, turintis bendrą stiprinamąjį poveikį
  • Alavijų ekstraktas - Pripildo drėgmės, gydo ir nuriebalina odą
  • Žalioji arbata  "matcha"- galingas antioksidantas, kovojantis su uždegimais ir bėrimais
  • Granatų ekstraktas - ramina, praturtina odą vertingomis medžiagomis ir daro ją švelnią. Skatina natūralų kolageno susidarymo odoje procesą
  • Sojos fermentuota - giliai drėkina odą ir ilgai išlaiko ją drėgną
  • Alantoinas - daro odą švelnesnę, normalizuoja riebalinių liaukų veiklą
  • Bijūnų šaknų ekstraktas - kovoja su dirginimu ir odos uždegimu, gerina oro patekimą į ląsteles, lengvai apšviečia odą
  • Baltojo gluosnio žievės ekstraktas - pasižymi stipriu jauninamuoju ir valomuoju poveikiu, mažina poras, išlygina smulkias raukšleles
  • Portulakos ekstraktas - gydo randus, šalina toksinus ir tonizuoja odą
  • Cinamonas - yra žinomas dėl savo odos jaunystę pailginančio poveikio, gerina kraujotaką odoje

    Ką žada gamintojas?

    Kaukė giliai valo odą ir mažina poras, šalina juodas dėmes, intensyviai drėkina ir jaunina. Šimtai burbuliukų sugeria odos riebalus ir bet kokius nešvarumus. Odos ląstelės atsinaujina, išsilygina jų tekstūra, normalizuojasi riebalinių liaukų veikla, pagerėja odos spalva, gerėja ir natūrali odos apsauga.

    Tinka bet kokio tipo odai, net jautriai ir sausai odai.

    Ką mes iš tikrųjų gauname?

    Panaudojus kaukę oda tampa švari, lygi, juodi taškai šviesėja, odos atspalvis tampa lygesnis, veidas atrodo gaivesnis. Tačiau 100% riebalų išsivalymo tikėtis neverta. Kaukė skirta naudoti tiek mišriai, tiek riebiai odai bei jautriai ir sausai odai, todėl jos poveikis gana švelnus. Jei norite tikrai gilaus porų valymo, kviečiame atkreipti dėmesį į kitus Elizavecca prausiklius. Nepamirštame ir apie kaupiamąjį poveikį – daugelio produktų poveikiui įrodyti reikalingas ilgesnis naudojimo laikotarpis. Jūs turite viską išbandyti patys!

    Mūsų išvada – kaukę būtinai išbandome Elizavecca Milky Piggy gazuoto molio kaukė ir pateikite atsiliepimus! 

    Add A Coupon

    Ko Jūs ieškote?


    Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib