Delivery: All EU countries
PERKANT UŽ DIDESNĘ NEI 50 EUR SUMA, PRISTATYMAS NEMOKAMA

Geriausios kaukės plaukams: TOP-10

Geriausios kaukės plaukams: TOP-10

Kaip pasidaryti prabangias plaukų garbanas ir atrodyti prašmatniai bet kokioje situacijoje? Išbandykite korėjietiškas plaukų kaukes. Kai juos išbandysite, niekada nenorėsite grįžti prie savo kasdienybės. Kaukės idealiai tinka dažytiems plaukams ir tiems, kurie naudojasi plaukų džiovintuvu ar garbanojimo geležimi. Juose yra daug naudingų ekstraktų – nuo augalų iki šilko ir keratino, todėl galima atlikti salono gydymą namuose. Reguliarus kaukių naudojimas leidžia ilgą laiką išlaikyti plaukų vingio drėgmės lygį ir palengvinti jų iššukavimą. Nekantraujate tai išbandyti? Neskubėkite ir įsigykite visus įrankius iš eilės! Mes suteikėme jums įvertinimą „TOP-10 geriausių Korėjos plaukų kaukių“.

TOP -10 plaukų kaukių iš Korėjos

Lador Perfect plaukų užpildymas

Lador Perfect Hair Fill-Up

Mūsų topą atidaro garsusis užpildas iš Lador – vienas populiariausių prekės ženklo gaminių. Ši priemonė akimirksniu atkuria net ir stipriai pažeistus plaukus, suklijuoja lūžinėjančius plaukus, suteikia plaukams tankumo ir žvilgesio. Filleris – tai saloninė procedūra namuose. Jei dar nebandėte, tai legendinis produktas.

Plaukų kaukė Lador Hydro LPP Treatment

Lador Hydro LPP Treatment

Kitas bestseleris – tai regeneruojanti kaukė Lador LPP Treatment su kolagenu ir turtingu aminorūgščių kompleksu. Jei jūsų plaukai tapo blankūs, trapūs, skilinėja ir slenka, rekomenduojame į savo priežiūrą įtraukti šią stebuklingą kaukę. Tai padės atkurti natūralų plaukų stiprumą, glotnumą ir natūralų blizgesį. Taip pat greitai atkurkite galvos odos sveikatą, taip pat atsikratykite pleiskanų ir sulaužytų galiukų.

Galvos odos kaukė Lador Scalp Scaling Spa Ampoule

Lador Scalp Scaling Spa Ampoule

Galvos odai taip pat reikalinga individuali priežiūra. Dažnai prisimename, kai pradeda nuobodžiauti, atsiranda pleiskanų, nemalonus niežulys ir odos lupimasis. Kaukė-pilingas Lador su arbatmedžio ir sraigių paslaptimi padės giliai išvalyti galvos odą nuo negyvų odos dalelių, užkirsti kelią pleiskanoms, pagerinti riebalinių liaukų veiklą ir sumažinti skausmą. Mentolis suteiks nuostabų gaivinantį poveikį.

Baltymų kaukė plaukams CP-1 Premium Protein Treatment

CP-1 Premium Protein Treatment

Geba per trumpą laiką atkurti plaukų garbanas, atkuria natūralų jų blizgesį ir šilkiškumą. Kolagenas, keratinas, elastinas, aminorūgštys, simondsijų, pankolių, migdolų, argano ir kamelijos aliejai išgydo kiekvieną plauką iki galiukų, padengdami juos specialia apsaugine plėvele. Be to, kaukė naudojama itin ekonomiškai: vieno švirkšto užtenka 2-3 kartus (priklausomai nuo plaukų ilgio ir storio).

Welcos Confume Argan Treatment plaukų paketas su argano aliejumi

Welcos Confume Argan Treatment Hair Pack

Argano aliejus laikomas aliejų karaliumi. Jo itin turtinga sudėtis turi didžiulį naudingų savybių sąrašą:

  • Maitina plaukus ir galvos odą naudingomis medžiagomis
  • Drėkina ir ramina
  • Stiprina plaukų folikulus, užkerta kelią plaukų slinkimui
  • Atkuria kiekvieno plauko struktūrą
  • Išlygina lūžinėjančius plaukų galiukus
  • Apsaugo nuo pleiskanų atsiradimo
  • Apsaugo plaukus nuo neigiamo išorės poveikio

Plaukų kaukė su argano aliejumi The Saem Silk Hair Argan Intense Care Pack

The Saem Silk Hair Argan Intense Care Pack

Kitas produktas su argano aliejumi, kuris padės atkurti plaukus, padarys juos sveikus ir žvilgančius. Kaukė skirta pažeistiems plaukams atkurti ir sustiprinti. Jame yra argano aliejaus, aminorūgščių, hidrolizuoto kolageno, taip pat sojos, šilko ir kukurūzų baltymų. Dėl tokios turtingos sudėties plaukai taps glotnūs, sveiki ir žvilgantys. Tinka visų tipų plaukams.

Regeneruojanti kaukė Lador LD Programs 01

Lador LD Programs 01

Dar vienas Lador hitas, renkantis tik geriausius atsiliepimus. Jis nenusileidžia saloninėms procedūroms ir tuo pačiu yra pigus. Tik retais atvejais ši kaukė pakeičia keratinizacijos procedūrą. Drėkina, stiprina ir maitina venas. Jis gydo galvos odą, apsaugo nuo plaukų slinkimo ir aktyvina jų augimą.

Elizavecca Cer-100 Collagen Ceramid Coating Protein Treatment

Elizavecca Cer-100 Collagen Ceramid Coating Protein Treatment

Dar viena jauninanti plaukų kaukė, į kurią verta atkreipti dėmesį. Jis pasižymi turtinga sudėtimi ir sudėtingu poveikiu. Štai pagrindiniai kaukės ingredientai:

  • Kolagenas – padidina kiekvieno plauko tankumą ir elastingumą, suteikia plaukų garbanoms sveiko žvilgesio
  • Keramidai – ilgai išlaiko drėgmę, todėl plaukai išlaiko neįtikėtiną glotnumą
  • • Kviečių baltymai – atkuria plauką iki struktūros lygio, saugo nuo karšto plaukų džiovintuvo oro ir kitų šiluminių efektų

Gydomoji plaukų kaukė Lombok Mastic LPP Treatment

Lombok Mastic LPP Treatment

Tokia kaukė yra tirštos maitinančios tekstūros, kuri puikiai pasiskirsto po visą plauką ir puikiai prižiūri plaukų garbanas. Jis tinka net labai pažeistiems plaukams ir gali atstatyti net gilius pažeidimus. Atkreipkite dėmesį, kad kaukė turi minimalų suvartojimą, didelį efektyvumą ir labai palankų 1000 ml tūrį. Tai bus viena geriausių priemonių investuoti į savo plaukų grožį ir sveikatą namuose. Pažiūrėkime į kompoziciją:

  • mastikos aliejus
  • pantenoliai
  • acai uogų aliejus
  • augalų ekstraktų kompleksas (ramunėlių, saldymedžio, šalavijų, kalmų)

Masil plaukams Masil 8 Seconds Salon plaukų kaukė

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Visa įvertinimo greitoji kaukė iš Mail, kuri suteikia salono efektą vos per 8 sekundes. Ši priemonė padeda stiprinti nusilpusius plaukus, dažnai pažeistus terminius efektus, atpalaiduoja sruogelius, palengvina šukavimą, normalizuoja odos pH balansą, apsaugo nuo riebumo, apsaugo nuo plaukų slinkimo.

Kaukės sudėtis prisotinta 16 augalinių ingredientų, tokių kaip žalioji arbata, levandų, apelsinų, citrinų, saldymedžio, Gotu Kola ir kiti ekstraktai, vertinami dėl savo unikalių jauninančių savybių.

Mūsų kaukių viršūnė baigėsi. Įvertinimas apima geriausius iš geriausių produktų, kuriuos mėgstame ir mūsų klientai. Apibendrinant norime pasakyti, kad korėjietiškos plaukų kaukės yra labai kokybiškas ir tikrai veiksmingas produktas, kurį būtinai reikia išbandyti! O geriausia korėjietiška plaukų kaukė kiekvienam bus skirtinga.

Būkite nenugalimas!

Add A Coupon

Ko Jūs ieškote?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib