Delivery: All EU countries
PERKANT UŽ DIDESNĘ NEI 50 EUR SUMA, PRISTATYMAS NEMOKAMA

Nauja plaukų priežiūros priemonių serija Lador Wonder – apžvalga

Nauja plaukų priežiūros priemonių serija Lador Wonder – apžvalga

Praėjusiais metais populiarumą atgavo plaukų dažymas įvairiais atspalviais. Įvairaus amžiaus moterys pilką kasdienybę stengiasi paversti spalvingesne, dažydamos plaukus visais vaivorykštės atspalviais: nuo fluorescencinių geltonos, žalios ir rožinės spalvos iki ramesnių violetinių ir pilkų atspalvių. Tačiau kaip toks drastiškas pokytis veikia pačius plaukus?

Dažnas plaukų dažymas ir balinimas, kietas vanduo, sausas oras, plaukų džiovinimas ir plaukų tiesinimas neigiamai veikia jūsų plaukus. Netinkamai prižiūrimi plaukai pradeda skilinėti, atrodo sausi ir negyvi. Bet mes nenorime to leisti, ar ne? 

Pagrindiniai mūsų apžvalgos veikėjai yra keturi plaukų priežiūros ir atkūrimo produktai iš naujos prekės ženklo Lador Wonder serijos:

  • Lador Wonder plaukų aliejus;
  • plaukų apimtis ir tiesintuvas Lador Wonder Tear;
  • Lador Wonder Pic Clinic vandens purškalas;
  • greitai veikiantis balzamas Lador Wonder Balm.

Visus keturis produktus išbandėme patys, tyrinėjome jų ingredientus ir skubėjome pasidalinti įspūdžiais. Iš karto reikia pasakyti, kad mūsų įspūdžiai buvo labai teigiami.


Daugelis jau yra susipažinę su prekės ženklu Ladoras tai gerai brandus užpildas nes. Prekės ženklo šūkis: natūrali sudėtis ir be cheminių medžiagų. Lador kosmetikos ingredientų sąraše nerasite parabenų, dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir kitų stiprų cheminį poveikį turinčių medžiagų. Įmonės technologų sukurtų naujovių dėka to išmoko daugelis moterų visame pasaulyje Plaukų priežiūra gali būti efektyvus ir nekenksmingas aplinkai namuose.

Plaukų aliejus Lador Wonder plaukų aliejus: Apžvalga

Lador Wonder Hair Oil

Pakuotė ir tekstūra
Lador produktų linijos pakuotė maloni. Kiekvienos dėžutės, tūbelės ir buteliuko pakuotė sukurta laikantis geriausių profesionalios kosmetikos tradicijų, o tai suteikia estetinį malonumą ir sukuria orų požiūrį į pačią kosmetiką. Plaukų aliejus nėra išimtis. Skaidrus butelis supakuotas į mėlynai baltą dėžutę su skaidria plastikine dėžute. Tokį buteliuką ne gėda dėti ant vonios lentynos, o naudoti taip pat patogu, nes buteliuke yra įrengta patogi pipetė, leidžianti nesunkiai išmatuoti reikiamą aliejaus kiekį. Tūris: 100 ml. Pagal konsistenciją aliejus nei tirštas, nei skystas, o vidutinio tirštumo. Jis skaidrus, labiau primena skystą gelį, o ne aliejų.

Kompozicija
Produkto sudėtyje yra septyni natūralūs aliejai: avokadų, argano, marulių, moringų, kamelijų, makadamijų, saulėgrąžų aliejai.

Ką žada gamintojas?
Lador Wonder Hair Oil praturtina plaukus vertingais vitaminais ir mikroelementais, puikiai drėkina, minkština ir glotnina plaukus. Jei jūsų plaukų garbanos prarado blizgesį ir gyvybingumą, plaukų galiukai skilinėja ar šukuoja po daugelio dažymų ir terminio formavimo, pasistenkite šią priemonę įtraukti į kasdienę plaukų priežiūrą. Reguliariai naudojant šį aliejų jūsų plaukai taps neįtikėtinai švelnūs, glotnūs ir šilkiniai.

Ką mes iš tikrųjų gauname?
Nepaisant to, kad produktas vadinamas aliejumi ir jis susideda iš daugybės aliejų, jis visiškai neriebina plaukų. Ilgiems plaukams užteks vos kelių lašų. Puikiai išlygina, beveik nesijaučia ant plaukų. Išdžiovinus plaukų džiovintuvu, jie tampa erdvūs, paklusnūs, minkšti, blizgūs ir labai malonūs liesti. Žinant Lador prekės ženklo produktų kokybę ir efektyvumą, labai tikėtina, kad ilgą laiką naudojant šį aliejų jūsų plaukai tokie galėtų būti kasdien.

Balzamas plaukų apimčiai ir glotnumui Side Wonder Tear: Apžvalga

Lador Wonder Tear

Pakuotė ir tekstūra
Intensyviai mėlynos spalvos plastikinis buteliukas supakuotas į stilingą ir paprastą dėžutę, jame yra dozatorius, padedantis pasiimti reikiamą balzamo kiekį. Išspausti per daug balzamo nebus taip paprasta. Jis panašus į gana skystą, skaidrų šampūną, tačiau gerai išsilygina per plaukus ir lengvai susigeria.

Kompozicija
Pagrindinės veikliosios medžiagos: šilko baltymai, keramidai, dvidešimt skirtingų aminorūgščių.

Ką žada gamintojas?
Lador Wonder Tear balzamas veikia trimis būdais ir vos per 50 sekundžių: intensyviai drėkina, padaro plaukus tvirtus ir putlius. Šilko baltymai aplink kiekvieną plauką sukuria natūralų apsauginį sluoksnį, kuris sulaiko drėgmę plaukuose ir padaro plaukus glotnius bei švelnius. Aminorūgštys giliai įsiskverbia į pažeistas plauko vietas, atkurdamos jų tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Panaudojus balzamą, plaukai atgauna apimties ir žvilgesio, kaip ir po apsilankymo grožio salone. Neapsunkina plaukų, nepalieka „lipnumo“ jausmo.

Ką mes iš tikrųjų gauname?
Priemonė yra ekonomiška naudoti: vos keli dozatoriaus paspaudimai suteiks pakankamai plaukų balzamo iki pečių. Taigi nesijaudinkite dėl mažo tūrio (250 ml), nes jo užteks ilgam.

Jau balzamo skalavimo metu jaučiamas kokybiškas plaukų drėkinimas, kaip ir po apsilankymo grožio salone. Po džiovinimo plaukai atrodo žvilgantys ir gyvi, plaukų išdėstymas tampa natūraliai tankus.

Lador Wonder Pic Clinic vandens purškalas: apžvalga

Lador Wonder Pic Clinic Water

Pakuotė ir tekstūra
Butelis pagamintas iš aukštos kokybės mėlynai žalios spalvos plastiko ir supakuotas į stilingą dėžutę. Produktą lengva laikyti ir turi patogų purškimo mechanizmą su labai smulkiu purškimu, panašiu į terminį vandenį. Dėl to šis įrankis bus ekonomiškas naudoti. Tūris: 100 ml.

Kompozicija
Pagrindinės veikliosios medžiagos: šaltalankių ekstraktas, hidrolizuotas šilkas, levandų, rozmarinų, ramunėlių ir mėtų ekstraktas.

Ką žada gamintojas?
Purškiklis plaukams atkurti Lador Wonder Pic Clinic Water yra daugiafunkcė, profesionali plaukų priežiūros priemonė. Dėl žemo pH (4,9) purškiklis teigiamai veikia plaukus, palieka juos drėkinamus, šilkinius ir žvilgančius, kartu apsaugo ir stiprina. Tai tiks tais atvejais, kai plaukai dažnai dažomi, džiovinami ar formuojami plaukų tiesintuvu. Priemonė gali būti naudojama profilaktikai prieš ir po plaukų dažymo, formavimo ar cheminio formavimo. Natūralūs ingredientai atkuria kiekvieną plauką nuo šaknų iki galiukų. Purškiklis neapsunkina plaukų, nėra jausmo, kad plaukai po naudojimo suplokštino odą. Atkuria plaukų garbanas, padaro plaukus švelnius, švelnius ir gražiai žvilgančius.

Ką mes iš tikrųjų gauname?
Purškiklis tikrai neapsunkina plaukų ir neturi „riebių plaukų“ efekto. Priešingai, po naudojimo plaukai tampa lengvi, švelnūs, lengvai šukuojami. Svarbiausia nepersistengti.

Produktas turi malonų, nepastebimą aromatą, kuris visiškai išnyksta po įsigėrimo (po 2-3 minučių). Kaip ir kitų panašių produktų, šio produkto poveikis yra ilgalaikis. Tai reiškia, kad jei naudosite reguliariai, rezultatas bus pastebimas po kurio laiko.

Greitai veikiantis plaukų balzamas Lador Wonder balzamas: Apžvalga

Lador Wonder Balm

Pakuotė ir tekstūra
Greitai veikiantis balzamas supakuotas į kokybišką 200 ml plastikinį buteliuką. Produkto konsistencija maloni: nei per skysta, nei per tiršta. Balzamo spalva, konsistencija ir kvapas primena tos pačios firmos užpildą, kai jis jau sumaišytas su vandeniu.

Kompozicija
Produkto sudėtyje yra šilko baltymų ir dvidešimties skirtingų aminorūgščių.

Ką žada gamintojas?
Su naujuoju greitai veikiančiu Lador Wonder balzamu Jūsų plaukai pasikeis neatpažįstamai! Šilko baltymai įsigeria į plaukus vos per 50 sekundžių, sustiprindami ir padarydami plaukus elastingesnius. Priemonė iš karto drėkina plaukus per visą jų ilgį, todėl jie tampa sveikai žvilgantys ir spindintys. Greitai veikiantis balzamas gali būti naudojamas ir kaip įprastas kondicionierius, ir kaip plaukų kaukė, leidžianti veikti 10-20 minučių.

Ką mes iš tikrųjų gauname?
Greitai veikiančio balzamo poveikį galima palyginti su garsiuoju Lador užpildu. Netgi balzamo konsistencija ir kvapas panašus į su vandeniu maišytą užpildą, ir jo nereikia maišyti su niekuo kitu. Plaukai tampa lygesni ir malonesni liesti. Plaukai atrodo storesni. Jie tampa drėkinami, lengvai iššukuojami, įgauna sveiką blizgesį.

Mūsų išvada – rekomenduojame išbandyti jums patinkantį produktą ir pateikti atsiliepimą.

Būkite nenugalimas!

Add A Coupon

Ko Jūs ieškote?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib